Thursday, July 2, 2015

BeautyJoint Alışverişim - Wet n Wild Mega Last Mat Rujları




Yeni bir yazı yazmak için BeautyJoint'den yaptığım siparişin gelmesini bekliyordum ve 2 hafta sabırsızlıkla bekledikten sonra nihayet Wet N Wild Megalast rujlarım bana ulaştı. 

Bu sıcak havalardan pakette erir sanmıştım, ama sapasağlam ulaştılar bana küçük bir paket ile.  Eğer BeautyJoint sitesini merak ediyorsanız veya bu rujları görmek istiyorsanız okumaya devam edin. :)










İlk olarak BeautyJoint.com sitesinden bahsetmek istiyorum. Gerçekten harika bir site. Eğer ucuz Amerikan makyaj markalarından alışveriş yapmak istiyorsanız ideal bir site, çoğu zaman indirimler oluyor. Bu benim ilk alışverişimdi ve bu rujlar Türkiye'de olmasına rağmen zor bulunur diye ben direk internetten almak istedim. 

Paket böyle geldi.

Ürünler plastik orijinal korumalarında geldiler, yeni ve açılmamış olarak tabii ki. Gerçekten çok memnun kaldım bu servisten ve kesinlikle tekrar kullanacağım bir site olacak. 

Tek kötü yanı ise kargo bazen aldığınız şeyden daha pahalı olabiliyor, kargo fiyatı aldıklarınızın ağırlığına ve gönderilecek yere göre değişiyor. Kargodan emin olmak için de sunulan yaklaşık 3 dolarlık kargo sigortasını da satın aldım. Ne olur ne olmaz diye, ürünler Amerika'dan geliyor.

Benim tavsiyem eğer bu siteden alışveriş yapacaksanız, bir iki şey için gitmeyin çünkü kargo parası değmez. Ben bu ilk alışverişimde 10 tane Wet n Wild MegaLast rujlarından aldım. Bu rujların tanesi 2.75 dolardı. Takip numarası olmayan normal kargo fiyatı ise benim için 8.49 dolar tuttu. Bu sipariş için toplam 38.98 dolar ödemiş oldum. 

Gelelim aldığım rujlara :) Benim aldığım 10 renk sırasıyla:
  • Bare it All
  • Just Peachy
  • Rose-Bud
  • Mauve Outta Here
  • Coral-ine
  • In the Flesh
  • Mocha-licious
  • Spiked with Rum
  • Pinkerbell
  • Purty Persimmon


Bu rujlar gerçekten dendiği kadar harikalar, ilk izlenim olarak çok beğendiğimi söyleyebilirim. Kolumda denerken gerçekten yumuşacıklardı ve pigmentasyonları aynı Mac rujları gibi! Gerçekten güzel muadiller olduklarını düşünüyorum. Kalıcılık olarak da kolumdakileri çıkardıktan sonra hala şuan izleri bulunmakta. Şimdilik sadece Just Peachy rengini kullandım, çok güzel pembeli bir nude rengi. Ve yemek yedikten sonra hala dudaklarımdaydı!! 

Bu rujların en kötü yanları tabii ki fiyatından da belli olacağı gibi aşırı ucuz paketlemeleri. Sadece 2 parça plastikten yapılmış bu paketler çok çabuk kirleniyor ruju açıp kapatırken. Zaten bir düşürseniz kırılır gibi bir ucuzluğu var, ama asıl ruj harika! 

Siz bu rujları nasıl buluyorsunuz? 


11 comments:

  1. Harika görünüyorlar :) ama ben bu serinin ambalajını çok sevemiyorum hep bulaşıyor. Güle güle kullan:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Teşekkür ederim :) evet ambalajlar berbat ama rujlar süper :)

      Delete
  2. ayyy çok güzeller güle güle kullan şekerim

    ReplyDelete
  3. Allahım çok güzeller bayıldım ben de istiyorum gratis bir indirime girsin bütün standı yağmalaya cağım:-D

    ReplyDelete
  4. Güzel günlerde kullan Bade'cim :) megalast serisinden just peachy ve bare it all var. ikisini de seviyorum ama just peachy inin yapısı rujdan çok pastel boyaya benziyor, elle düzeltiyorum kullanırken yoksa dudağımın üzerinde ekstra tabaka varmış gibi. Onun dışında güzel rujlar 👍🏼

    ReplyDelete
    Replies
    1. Teşekkür ederim, Just Peachy'nin evet bende de biraz o etkisi var ama o kadar da düzeltme ihtiyacı duymadım. Mat rujlar bazen böyle oluyor, dudağa kesin peeling yapmak lazım güzel bi sonuç için

      Delete
  5. Sondaki turuncumsu rengi çok hoşuma gitti . Ben kırmızının tonlarını kullanamıyorum :) Ümran'dan geldim buraya bloğunu çok beğendim bloğuma bekliyorum :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ben de pembe çok kullanmıyorum ama kendimi zorlamaya karar verip almışım iki tane :) Teşekkür ederim ben de blogunuza geliyorum şimdi

      Delete
  6. Güle güle kullan canım hepsiniii :* Ben bu rujların yapısına aşığım fiyatına göre çok çok çok başarılılar. Hayatımın kırmızı rujunu Wet N Wild markasında bulacağım hiç aklıma gelmezdi. Ben de bir tek Coral-ine rengi var favori kırmızı rujum. Malum Gratis'e her gittiğimde 2 çeşit rengi olduğundan.. Bütün renklerini görsem alırım ben de senin gibi D:

    ReplyDelete

 
Cool Pink Pointer Glitter