Monday, July 6, 2015

MAC Alışverişim



Geçen hafta yaptığım MAC alışverişi bugün elime ulaştı ve aldıklarımı sizlerle paylaşmak istiyorum :) 
İnternetten sipariş ettiğim bu alışveriş 3 ruj ve bir aydınlatıcıdan oluşuyor. Rujların bir tanesi ise limited edition, yeni çıkan Giambattista Valli koleksiyonundan. Bu koleksiyonun rujlarından sadece bir tanesi ilgimi çekti, öbürlerinin renkleri Mac'in koleksiyonunda kolayca bulunabilen renkler olduğundan parayı vermek istemedim. Fakat paketleri o kadar güzel ki süs için alabilirsiniz :) Alışverişim toplam 89 Euro tuttu.












Önce aydınlatıcıdan bahsedeyim, bu Soft and Gentle rengindeki Mineralize Skinfinish pudrası. Herkesde olduğu için ben de tabii almak zorunda kaldım diyelim.  Fiyatı ise 30 Euro, gerçekten çok pahalı ama uzun süre gideceği için alıp denemek istedim. Aydınlatıcılara bayılıyorum.
Bu pudranın mermerimsi bir deseni var, şampanya tonlarında bir renk ve içinde bayağı ışıltı var. 
Paketlemesi de harika, manyetik her zamanki gibi. 
Yumuşak bir pudra ve denemek için çok heyecanlıyım :)




Gelelim rujlara. Önce en çok merak edilen koleksiyonun ruju ile başlayalım. Bu koleksiyon İtalyan bir moda tasarımcısı tarafından yaratılmış ve 5 farklı ruj içeriyor. Bu rujların tanesi 21 Euro'ya satılıyor, limited edition olduğu için daha pahalılar normal rujlara göre.

Dediğim gibi diğer renkleri pek ilgimi çekmediği için bir tane satın aldım. Uzun zamandır yaz için güzel bir turuncumsu ruj arıyordum ve bu harika duruyordu. Bu rujun adı ise Margherita


Çok güzel yumuşak tonlu bir turuncu, o kadar sert bir rengi yok. Pigmentasyonu harika, yumuşacık bir şekilde uygulanıyor. Elime yeni geçtiği için kalıcılığını bilmiyorum fakat mat bir ruj olduğu için uzun bir süre kalmasını bekliyorum dudaklarımda. Mat olmasına rağmen gerçekten yumuşacık bir ruj ve sürülümü çok kolay.  Paketlemesi ise rujun renginde yapılmış, bayıldım bu paketlere. Şahsen sırf paketi için bir tane alın derim eğer karşınıza çıkarsa, benim gibi dayanamıyorsanız tabii. :) 









Öbür aldığım ruj ise Please Me, 19 Euro fiyatı. Bu da heryerde gördüğüm bir üründü ve koleksiyonuma eklemek istedim. Günlük kullanılabilecek güzel mat, soğuk tonlu, kahverengimsi bir pembe. Pigmentasyon tabii ki harika ve formülü de yumuşacık. Kesinlikle tavsiye ediyorum.







Son aldığım ruj ise Lady Danger. Bu ürün 19 Euro'ya satılıyor. Gayet bilindik bir ruj ve tahmin edeceğiniz gibi bu da mat :) Mat rujlardan başka ruj almıyorum sanki :D Bu da turuncu alt tonlu harika bir kırmızı. Yaz için ideal olan renklerden biri. Canlı bir renk olduğu için her gün sürülmez ama rengine bayıldım o nedenle almak zorunda hissettim kendimi... Öbür rujlar gibi yumuşacık ve harika bir pigmentasyona sahip. Koluma denemek için sürdüğümde ağzım açık kaldı diyebilirim. Bu renk Wet n Wild serisindeki Purty Persimmon rengine benziyor fakat bence Mac'in ruju daha yumuşak. Fakat ücretleri kıyaslarsak tabii Wet n Wild kazanıyor :)







Flash ile




13 comments:

  1. Lady in danger favorim oldu. Buarada sen neredesin? Alışverişi Euro bazında yapınca merak ettim :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ben Avrupa'da Lüksemburg diye bir ülkede oturuyorum. :)

      Delete
    2. Lüksemburg'u biliyorum ve şimdi oralarda olup şöyle bir çevreyi ülkeleri de dolaşmak lazımdı diyorum. Ne şanslısın :)

      Delete
    3. Evet burası gerçekten Avrupa'nın göbeği gibi, büyük şehirlerden birkaç saat uzaklıkta olunca kolayca geziliyor. Umarım bir gün siz de gelip gezersiniz :)

      Delete
  2. Please me benim bayıldığım tonlardan, bir sürü benzeri bulunan yine elin gittiği hani.Nolucak bu halimiz bilmem. Güzel günlerde kullan Badecim^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. Bu gidişle para biriktirmek hayal olucak benim için, herşeye atlıyorum :) Teşekkür ederim.

      Delete
  3. Canım ya mükemmel bir alışveriş yapmışsın cok coook begendim hepsini güle güle kullan. :)
    Bu arada blogunu çok beğendim artık sıkı takipçinim! :)

    ReplyDelete
  4. Blog keşif etkinliğinden geliyorum..Takipteyim.Sevdicandan sevgiler..Ben de beklerim efendim:))

    ReplyDelete
    Replies
    1. Teşekkür ederim! Ben de blogunuza geliyorum seve seve

      Delete
  5. Ne güzel bir alışveriş olmuş canım :) Please Me benim en sevdiğim pembe tonlu rujum :) Güle güle kullan hepsini :)

    ReplyDelete
  6. Mimledim seni iyi eğlenceler :)

    ReplyDelete
  7. Güle güle kullan canım hepsini. O aydınlatıcı ile Lady Danger rujda gönlüm var :(
    Ah ah ne olacak gerçekten de bu kozmetik sevdamız bilemiyorum, paralar hep kozmetiğe gidiyor :))

    ReplyDelete

 
Cool Pink Pointer Glitter