Saturday, August 1, 2015

Temmuz Ayı Favorilerim


Bu ay en çok severek kullandığım 4 ürünü sizlerle paylaşacağım. Çoğu olarak cilt ürünleri favorim oldu bu ay, bir rimel dışında. Bu cilt ürünlerinin ikisi yeni piyasaya sunulan bilindik ürünler, Urban Decay ve Make Up For Ever markalarına aitler. 




Bu ayki ilk favorim Make Up For Ever'ın yeni çıkan STEP 1 cilt eşitleyici bazları. Bu makyaj bazı 31 Euro'ya satılmakta, yaklaşık 95 lira ediyor. Toplam 30 ml ürün geliyor. 

Bu yeni bazlar hakkında en sevdiğim özellik tam 10 tane farklı çeşitleri olması. Herkesin cildi aynı olmuyor ve MUFE bunu çok iyi bir şekilde belli etmiş bu yeni ürünleriyle. Benim bile cildim bazı günler kırmızı, bazı günler yağlı, bazıları ise kuru oluyor. Herkesin cildine ve zevkine uyacak bir baz.

Benim elimde olan Hydrating Primer diye geçiyor, üçüncü numara. Bu nemlendirici bir baz demek, son zamanlarda çok kafası şaşıran cildimde malesef ne kadar nemlendirsem ve bakım yapsam da sürekli kuru kuru bölgeler oluyor. Makyajımda sürekli zorlandığım bu kuruluktan kurtulmak için bu ürünü denemek istedim, ve aldığım için çok mutluyum. Gerçekten harikalar yaratıyor bence. Bir parmak ucu miktarında tüm cildime uyguluyorum, kuruluk olan bölgelere daha yoğun olarak. Hemen cildime yerleşiyor ve pürüzsüz, şeffaf bir his bırakıyor. Makyajımın görünüşünü ve kalıcılığını gerçekten güzelleştirdi diyebilirim. 



İkinci favorim ise Urban Decay'in yepyeni kapatıcısı, Naked Skin Weightless Complete Coverage Concealer. Bu ürün yaklaşık 20 Euro'ya satılmakta, 60 Lira civarına denk geliyor. Ürün miktarı ise 5ml. Benim aldığım renk Medium-Light Neutral rengi. 

Bu kapatıcıyı anlatmak için söz bile bulamıyorum, ulaşabilirseniz hemen alın diyeceğim bir ürün. Hayatımda bu kadar hafif, doğal görünümlü fakat kusursuz bir görüntü veren kapatıcı görmedim. O Nars'ın 10 Euro daha fazlaya sattığı kapatıcıdan çook daha güzel. Sürdüğünüz anda çok doğal, kendi cildinizmiş gibi duruyor fakat kapatıcılığı harika. 

Ben bu ürünü bir BeautyBlender süngeri yardımı ile göz altlarıma uyguluyorum, harika bir sonuç elde ediyorum. Çok kalıcı bir kapatıcı ve öyle oynama, çizgi filan yapmıyor. Ama ben yine de güzel bir pudra ile sabitliyorum. 

Gördüğünüz gibi yeşil damarlarımı gayet güzel kapattı fakat hala kendi cildimmiş gibi duruyor.


Bir sonraki favorim ise son cilt ürünü. Bu bir Sephora alışverişinden aldığım deneme ürünü, Clarins'in HydraQuench Tinted Moisturizer SPF 15 adlı ürünü. Bendeki rengi 01 Sand ve deneme tüpü 5ml ürün ile geliyor. 


Bu nemlendirici harika çünkü yaz aylarında makyajımın altında her zaman hafif bir güneş koruması olması benim için çok önemli. Akne lekeleri ve güneş lekeleri sayesinde sürekli cildimde SPF bulunuyor ve bu ay bu üründen şaşmadım. Cildime bir parmak ucu miktarında sürüyorum ve hemen yerleşiyor. Öyle nemlendiriciler gibi yapışkan bir his bırakmıyor, rutubetli yaz sıcağında o nefret ettiğiniz duyguyu bırakmıyor yani. Cildim kadifemsi bir şekilde nemlendirilmiş oluyor ve bu nedenle bu ürüne bayıldım. Param olunca büyük boyunu alacağımı düşünüyorum :)







Son favorim ise L'Oreal'in Telescopic rimeli. Bu ürünü belki başka bloglarda sürekli tavsiye ettiğimi görmüşsünüzdür, o kadar çok seviyorum ki gelene geçene söylüyorum. Ben bu ürünü 16 Euro civarında bir fiyata satın almıştım, ülkelere göre değişiyor bu ürünlerin fiyatları. 



Bu rimel kirpiklerimi uzatıyor, ayırıyor ve aynı zamanda da kıvırıyor. Benim kirpiklerim zaten gayet siyah, kıvırık sayılırlar fakat bu rimel beni o kadar canlı, ayık gösteriyor ki her gün elim bu ürüne gidiyor. Kesinlikle tavsiye ediyorum denemenizi.

Favori ürünlerim bu kadar bu aylık, sizin favorileriniz varsa ya da bunlardan birini denediyseniz yorumlarda bekliyorum :) Okuduğunuz için teşekkürler!

14 comments:

  1. Ürünlerin hepsine ba yil dim! Telescopic rimelini bende cok begeniyordum Carbon black olanini, maalesef almanyada satilmiyor artik. Naked Kapaticisini cok merak ediyorum, Makeupforever satilmiyor buralarda cok denemek istedigim bir marka, clarins ürününüde cok merak ettim, güle güle kullan hepsini! ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Çok teşekkür ederim! Benim kirpiklerim zaten simsiyah olduğu için Carbon black almamıştım :D Eğer bunlardan birini alıcaksanız kesinlikle Naked kapatıcısı olmalı, ben bayıldım!

      Delete
  2. mimledim seni , iyi eğlenceler :)

    ReplyDelete
  3. sizi blog keşif etkinliğinde keşfettim.Sizi takibe aldım. Bana da takibe beklerim.

    www.nilgunozenaydin.com

    ReplyDelete
  4. Merhaba
    Bende artık takibinizdeyim, banada beklerim ! :)
    Sevgiler

    ReplyDelete
  5. Make Up Forever'ın bazını çok merak ediyorum doğrusu, yorumlar hep olumlu olduğu için alacağım sanırım :)

    ReplyDelete
  6. Make Up Forever'ın bazını çok merak ediyorum doğrusu, yorumlar hep olumlu olduğu için alacağım sanırım :)

    ReplyDelete
  7. Hmmm... Bu kapatıcı bana Sephora yolu mu gösteriyor ne :)
    Çoook kaliteli bir kapatıcı arıyorum da...

    ReplyDelete
  8. make up forever ı çok merak ediyorum .
    blogunu takibe aldım

    fit ve güzel bir yaşam için olan yeni bloğuma da beklerim http://ceydabilgic.blogspot.com.tr/?m=0

    ReplyDelete
  9. merhaba blok keşif etkinliğinden geliyorum ve bloğunuzu takibe aldım bende bekliyorum bloğuma ;)

    http://misevimm.blogspot.com.tr/

    ReplyDelete
  10. Merhabalar,
    Blog keşif etkinliği sayesinde sizi keşfettim, ne cici bir siteniz var. takipçiniz bol olsun. Takibe aldım, İlginizi çekerse, benim şirin bloğuma da beklerim.
    http://istanbul-hanimefendisi.blogspot.com.tr/
    Sevgiler.

    ReplyDelete
  11. Merhabaa, blog keşif etkinliğinden geliyorum ^-^ paylaşımlarınız çok hoşuma gitti ve gfc ile takibe aldım ... ^-^ Bende makyaj ve bakım üzerine yazıyorum çoğunlukla... Sizinde bana uğramanızı dört gözle bekliyorum *-* sanatinsaklisirlari.blogspot.com.tr

    ReplyDelete

 
Cool Pink Pointer Glitter