Saturday, June 13, 2015

NYX Krem Farlar ve Liquid Crystal Liner

Bugün sizlere NYX markasından aldığım 4 ürünü göstermek istiyorum. Uzun bir süre önce sipariş ettiğim krem farlar (cream shadow) ve sedefli 'liner'lar oldukça uygun fiyatlı ürünler ve sizlerle deneyimlerimi paylaşıp satın almaya değip değmediğini anlamanıza yardımcı olacağım. Liquid Crystal Liner'lar 6 farklı renkte satılıyor şuan NYX'in websitesinde ve tanesi $4.50 dolara satılmakta, buraya tıklayarak bu ürüne daha detaylı bir şekilde bakabilirsiniz. Cream shadow yani krem farları ben sitesinde göremedim, belki de artık satmıyorlardır. 


Yorumlamaya ilk önce Liquid Crystal Liner'lar ile başlayacağım. Bende olan renkleri resimde görebiliyorsanız 'LCL101 Crystal Gold' ve 'LCL108 Crystal Pewter'. Bu iki ürünü bir kaç kere makyajlarımda kullandım ve az çok memnun kaldığımı söyleyebilirim fakat bu ürünün şöyle kötü bir tarafı var, paketin üstünde göz bölgesinde kullanıma uygun olmadığı yazıyor. Kural dinlemeyen ben, dikkatli bir şekilde siyah göz kalemi ile çektiğim kanatlı çizginin yukarısına bu ürünü uyguladım. Göz kapağımda hafif yanma yaptı fakat korkutacak kadar değildi, krem sürünce de bazen bu yanmayı hissediyorum. 


Muhtemelen gözde kullanmak iyi bir fikir değil fakat beni şaşırtan iş fırçasının ve işlevinin göz kalemi olarak durması. Bu uyarıyı paket elime geçince gördüğümde çok şaşırdım ve çok saçma bir ürün olduğunu fark ettim. Pek denemenizi tavsiye etmem, markette başka bir sürü sedefli liner bulunmakta, ve onlar göz etrafında kullanım için üretilmişler... Bu ürünü başka nerede kullanırım onun hakkında hiçbir fikrim yok, paraya yazık oldu biraz diye düşünüyorum. 
Bu linerların kalıcılıkları da çok güçlü değil, eğer uzun saatler üstünüzde durmasını istiyorsanız malesef bu işi bende görmedi, parça parça sim olarak göz çevremde dağıldı.

Fırçası gördüğünüz gibi ince

Flash ile
Flashsız


Süngerimsi bir fırça aplikatörü var, kapatıcılara benziyor.

Ve aldığım diğer ürünler ise krem farlar, bunlar ilk elime geçtiğinde bayılmıştım fakat şimdi size gösterebilmek için tekrar denediğimde ne yazık ki bu ürünlerin bir tanesi çok kötü kurumuştu, 'Purple Violet' rengi. Fakat 'Gold Or' rengi hala sapasağlam ve harika duruyor. Öbürüne ne oldu anlamadım, bana mı kötü ürün rastladı yoksa tamamen o rengi mi kötü bilemiyorum. Rengi harikaydı fakat denemenizi tavsiye eder miyim emin değilim. 

Gerçekten kremsi bir yapıları var, krema gibi diye tarif edebilirim. :) Sürdükten bir dakika sonra filan teninizin üstünde kuruyorlar ve pigmentasyonları çok iyi. Mor olanı kurumasaydı, o da ilk aldığımda gayet güzeldi tıpkı altın rengi gibi :( Fakat simleri yıkamadan çıkarmak biraz zor, makyaj silici ile sildikten sonra hala simleri belirgin idi tenimde. 


Sonuç olarak bu ürünlerden pek memnun kaldığımı söyleyemem, altın krem farı dışında hepsi beni hayal kırıklığına uğrattı fakat denemek istiyorsanız altın krem farını tavsiye ederim, eğer rastlarsanız tabii ki. 



Flash ile

Flashsız





3 comments:

  1. Nyxin ürünlerine bayılıyorum ben de ..Hatta jumbo pencil milk almak istiyorum ama hiçbiryerde bulamadım güle güle kullan cnm

    ReplyDelete
  2. Nyxin ürünlerine bayılıyorum ben de ..Hatta jumbo pencil milk almak istiyorum ama hiçbiryerde bulamadım güle güle kullan cnm

    ReplyDelete

 
Cool Pink Pointer Glitter