Tuesday, June 23, 2015

Benefit High Beam ve Lollitint


Herkese yeniden merhaba, bu yazımda Sephora'dan uzun zaman önce satın aldığım iki Benefit ürününden bahsedeceğim. High Beam bir aydınlatıcı olarak, Lollitint ise bir dudak ve yanak 'lekeleyici' yani 'stain' olarak satılıyor, dediğini de yapıyor uyguladıktan sonra cildinizden çıkaramıyorsunuz resmen. Lollitint 12.5 ml ve High Beam ise 13.0 ml olarak satışta. Ben High Beam'i 28.50 Euro'ya (85.21 TL), Lollitint'i ise indirimdeyken yaklaşık 20 Euro (59.83 TL) civarında bir fiyata almıştım Sephora'dan, fakat normal fiyatı 34.95 Euro (104.47 TL).
Fiyatları biraz uçuk bu nedenle düşüncelerimi paylaşmak istedim, eğer almaya değer mi diye kafanıza takıldıysa umarım benim görüşlerim size yardımcı olur.







Paketleme olarak Benefit yine yapacağını yapmış, çok güzel küçük şişelerde geliyorlar. Şişeler cam ve kapakları ise beyaz bir plastikten yapılmış, bence gayet dayanıklı ve yolculuğa götürülebilecek boyutta ürünler. Bunların deneme boyutları da var sanırım, Benefit'in hazırladığı kutularda geliyorlar ve onların boyu daha da küçük, tam yolculuk için ideal bence. Camın üstünde ise ürün hakkında bilgiler ve kullanım tarifi yazılmış kafası karışanlar için :)

İlk aldığımda çok değişik ürünler olarak göründüler fakat içindeki formül verilen paraya değer mi siz karar vereceksiniz. İlk olarak High Beam'den başlamak istiyorum çünkü benim favorim o. Bu bir yoğun kıvamlı kremimsi sıvı bir ürün. Pek sıvıya benzemiyor gerçi, krem diyebiliriz. Harika bir aydınlık veriyor cilde, beyaz inci tonlarında diyebilirim ama içinde biraz da pembe var sanırım. Doğal durup durmaması ne kadar uyguladığınıza bağlı. Bu ürün gerçekten pigmentasyon olarak harika ve küçücük, pilav tanesi kadar bile kullansanız yanaklardaki aydınlanmanın işini görecektir. Eğer çok sert bir aydınlatıcı seviyorsanız, parlamak istiyorsanız benim gibi daha fazla sürebilirsiniz fakat bence yavaş yavaş ilave edin çünkü bir anda çok fazla olabiliyor. 





Ürünün sürüşü ise gayet başarılı, ben genelde parmaklarımı kullandım fakat sanırım bir fırça yardımı ile küçük küçük taneler yanağa sürüldükten sonra gayet güzel bir şekilde dağıtılabilir. Çok yumuşak bir kıvamı var. 

Ve gelelim Lollitint'e. Bu ürünü ben pek sevmedim, nedeni ise yanakta çoook çabuk kuruması ve dudağa uygulamasının gerçekten zor olması. Genel olarak uygulaması bence gerçekten zor çünkü yüzünüzde resmen sürdüğünüz anda kuruyuveriyor, resimde gördüğünüz gibi gerçekten çok leke bırakan bir ürün. Yanağa çizgi sürüp öbür yanağa geçtiğiniz anda bir bakmışsınız dağıttıktan sonra yüzünüzde bir allık çizgisi var. 

Dudağa uygulanınca güzel bir renk bırakıyor evet fakat çok sıvı olduğu için sürüşü biraz zor. Tam yayılmıyor heryere bu nedenle de birkaç kere üstünden geçmeniz gerekiyor ve bu da tabii ki zaman alıyor. Ruj sürmeyi tercih ederim şahsen. Benim tercihlerime göre biraz kullanışsız bir ürün oldu.

Makyaj temizleme mendili ile silindikten sonra Lollitint!


Siz de bu ürünlere sahipseniz düşünceleriniz nedir, merak ediyorum. 




12 comments:

  1. geldimm canımm :) bayıldım ben bunlara

    ReplyDelete
  2. Benimde merak ettiğim ürünlerden birisi kesinlikle. W7 markasının high beam'e dupe bir ürünü var. Ambalajları filan aynı, bütçem elvermediği için ilk önce onu almıştım ondan da memnunum.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yüz makyajında paraları biraz saçıyorum, cildim hassas olduğu için :) Ama haklısın çok pahalı, benzeri varsa vermeye gerek yok yani.

      Delete
  3. Kalıcılıkları çok iyi ama bana fazla geliyor bu ürünler, sakin tutmak lazım başta, güzel günlerde kullan, bize de beklerim, sevgilerle^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. Seve seve ziyaret ederim, teşekkürler :)

      Delete
  4. Merhaba canım bloguna bayildim severek takip edicem :) bende bloguma beklerim :) http://fundanndunyasi.blogspot.com.tr/?m=0

    ReplyDelete
  5. Bence fiyatı çok pahalı bu ürünlerin. Değer mi bilemiyorum. Ayrıca ben toz ürünleri daha çok seviyorum sanırım.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ben de genel aydınlatıcı ve allık olarak tozu tercih ediyorum ama High Beam'i fondötenimle karıştırarak güzel bi ışıltı elde etmeyi de seviyorum :)

      Delete
  6. Paylaşıma bayıldım:-)takibe alıyorum. Bana da beklerim canım:-)
    http://www.fatmadenizz.blogspot.com.tr/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Teşekkür ederim seve seve geliyorum blogunuza :)

      Delete

 
Cool Pink Pointer Glitter