Wednesday, June 17, 2015

Flormar Revolution Perfect Ruj - R15 Incognito in Pink



Bir sene kadar önce satın aldığım bir Flormar ürününü size göstermek istiyorum. Bu rujlardan denemek için bir tane satın almıştım, fiyatını hatırlamıyorum fakat yaklaşık 20 TL civarında bir fiyatı vardı. Bu ruj serisinin bir sürü rengi olduğunu hatırlıyorum fakat ben R15 - Incognito in Pink rengini denemek istedim, çok hoş bir pembe rengi. 







Bu ürünü bayağı kullandım diyebilirim, bundan önce neredeyse hiç pembe rujum yoktu ve bu rengi denemek için daha uygun fiyatlı olan bu ürünü aldım. Gerçekten çok memnun kaldım çünkü formülü gerektiği kadar yumuşak, kremsi bu nedenle dudağı kurutmuyor fakat kalıcılığı gayet güzel. Ben birşeyler yiyene kadar dudağımda duruyor, yani bir kaç saat sonra tazelemem gerekiyor. 

Paketlenmesi harika bir kalitede değil, plastik bir madde ile yapılmış. Kapattığınızda o 'tık' sesini veriyor fakat çantanıza attığınızda hala açılabilir bir ruj bence. Biraz yaratıcılık gösteren bir kapağı olsa da, MAC'in rujları kadar sağlam bir paketi yok. 




Rengi soğuk tonlu bir pembe, açık tenlilerde güzel duracak bir renk bence. İçinde çok az bir ışıltı var fakat bunlar sedef değil sadece bir parlama gibi. Saten bir duruşu var sürünce, tamamen mat bir ruj değil. Çok parlak rujları sevmediğim için bunun formülüne bayılıyorum, ne mat ruj kadar kurutuyor ne de ıslak bir ruj gibi duruyor. Karşınıza çıkarsa denemenizi tavsiye ederim.

Flash ile

Flashsız





2 comments:

  1. Ben de parlak rujlardan hiç hoşlanmıyorum. Benim için bir dudak ürününde olması gereken en önemli özellikler rengi ve nemlendiriciliği. Anladığım kadarıyla her ikisi de bu üründe var. Hoşuma gidebilir. Ellerine sağlık :)

    ReplyDelete
  2. flormar lipsticks are awesome. R15 is one of my favorites :)

    ReplyDelete

 
Cool Pink Pointer Glitter