Friday, June 12, 2015

L'Oreal Paris Color Riche Oje - 109 Cafe St Germain


















Yeni denediğim ürünlerden birisi olan L'Oreal Paris Color Riche ojesini sizlerle paylaşmak istiyorum. Bende olan rengi 109 numara ve adı da Cafe St Germain. Bu ojeler aslında seneler önce çıkarılmış fakat ben anca geçen hafta fark ettim satıldıklarını...




Bir rengini alıp kalitelerini görmek istedim. Fiyatları ise gayet uygun, ben tanesini yaklaşık 5 Euro'ya satın aldım. Fakat boyları bayağı küçük, yalnızca 5 ml olarak satılıyorlar, Essie'ye kıyaslarsak 8 ml civarında daha az ürün var içlerinde. 


Bu da 2 kat sürüşten sonra elde ettiğim sonuç. İlk sürüşte gerçekten güzel bir etki yaratıyor, rengi çok belirgin kesinlikle şeffaf değil. Altına ya da üstüne baz/top kullanmadım, ve rengi hala muhteşem ve parlak. Tam bir açık kahve/taupe rengi veriyor.
Flashsız

Flash ile

Son olarak bu ojenin fırçalarına bayıldım. Ne çok geniş ne de çok sıskalar, şişenin boyuna bakarak sıska bir fırça bekliyordum fakat harika bir boydalar. Ve en önemlisi, kesinlikle çizgi bırakmıyorlar! Tamamen pürüzsüz bir sonuç elde edebiliyorsunuz bir sürüşte. Bence Essie'nin fırçalarından daha güzeller. 

Sonuca gelirsek gerçekten sevdiğim bir oje olmaya başladı. Kalıcılıkları Essie kadar uzun olmasa da bence fiyatına göre güzel ojeler. Siyah ve beyaz haricinde bunun gibi renkleri çok sık kullanmadığım için şahsen küçük boyutundan pek rahatsız olmuyorum, aksine ojeyi koyacak yer bulmak daha kolay oluyor. :) Kesinlikle denemenizi tavsiye ederim. 

2 comments:

  1. Geldiiim...! :)
    Sen muhteşem ürünler tanıtıyosun ya...!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Oleey, hoşgeldin çok teşekkür ederim!

      Delete

 
Cool Pink Pointer Glitter