Friday, June 12, 2015

Nars Laguna Bronzer






Sephora'dan aldığım Nars'dan Laguna adlı bronzerını sizlerle paylaşacağım. Bu bronzerın satılış fiyatı 85 lira, evet bayağı pahalı bir ürün fakat sizi bence uzun süre götürecek kadar yeterli bir miktarda geliyor. Miktarı 8 gram ve paketinin içinde bayıldığım kocaman, geniş bir ayna bulunuyor. 





Benim cildim açık ve orta ten rengi arasında bir renk. Yaz aylarında özellikle çok bronzlaşıyorum. Bu nedenle bronzer genellikle 85 lira verdiğim bir ürün değil, efektini doğal olarak elde edebildiğim için. Fakat herkes bu ürün hakkında o kadar çok konuştu ki ben de denemek için aldım. 












Laguna rengindeki bu bronzer karamelimsi, kontür için kullanılabilecek kadar soğuk ama aynı zamanda cilde sıcaklık katan bir bronzer, eğer kendimi anlatabildiysem. İçinde ufak ufak sedefler görünüyor açıp bakıldığında, ve bu sedefler uygulanırken toz toz etrafa dökülmüyorlar, tam aksine bronzera çook güzel bir ışıltı veriyorlar. Laguna kesinlikle mat bir bronzer değil, eğer ışıltı sevmiyorsanız bu ürüne 85 lira vermenizi tavsiye etmem. Fakat ben ışıltıya hayranım ve bu ürünün cildimi parlatışına bayıldım. 

Flash ile

Güzel bir yanı ise bu ürünün acayip pigmentasyonlu olması, fırçanızı hafif bir gezdirdikten sonra yeterince ürün elde edebiliyorsunuz. Daha fazlası zaten dikkatli kullanmazsanız çamur gibi durabiliyor, daha önce yaptığım bir hatadır ilk kullandığımda pigmentasyonunu hafife almam dolayısıyla. :) Bunun güzel tarafı ise ürün gerçekten size o 85 liranın hakkını veriyor, uzun bir süre kullanılabilir. 

Benim görebildiğim tek kötü yanı biraz toz yapması, fakat her üründe bunu gördüğüm için o kadar çok umursamıyorum. Ama fırçanıza ürünü alırken gerçekten dikkatli olmanız gerekiyor, hafif bir el şart güzel bir uygulama elde etmek için. Bunun dışında gerçekten kötü bir yanını düşünemiyorum, bence parasının hakkını veriyor ve çok bronzer kullanan biriyseniz koleksiyonunuzda olması gereken bir ürün.

Flashsız
Flash ile

2 comments:

  1. nedense bronzer sevmeyen biriyim ama buna bayıldım:) emeğine sağlı bu arada bloğunun ilk takipçisi benim t:) bende beklerim sevgilerle..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yaşasın bir takipçim var artık :) Çok teşekkür ederim

      Delete

 
Cool Pink Pointer Glitter